Nå starter salget i Byggetrinn 3!

– Vi kan nå tilby 9 helt nye leiligheter i det mest populære boligprosjektet i Stokmarknes. Verkstedbakken er blitt en mye større suksess enn vi kunne ane på forhånd. Og det beste av alt: Du kan komme å se med egne øyne hvor fine leilighetene og uteområdene er blitt. De som bor her i dag er svært godt fornøyde, sier en stolt Arnulv Steinsvik i Steinsvik Hus & Entreprenør.

Et hjem preget av kvalitet

Alle leilighetene har høy kvalitet, smarte planløsninger, og fantastisk uteplass. Det er tre lags-vinduer, balansert ventilasjon, energieffektive løsninger og god isolasjon som bå-de er støydempende og som gir lave strømkostnader. Med den sentrale beliggenheten er det også mulig å spare transportkostnader til og fra jobb, skole, trening osv. For mange gir dette en betydelig besparelse.

Det er noe eget ved noe som er helt nytt og vedlikehold ligger ventelig flere år frem i tiden. Oppsummert gir dette lave rentekostnader, mindre energikostnader, ubetydelige vedlikeholdskostnader og sparte transportkostnader ved at du har det meste innen gangavstand.

Finn stillheten ved havet

Mange her i nord ønsker å bo ved havet. Nå gir Verkstedbakken deg en etterlengtet mulighet. Havet har en magisk tiltrekningskraft. Du blir roligere og mer avslappet. Synet av og møtet med havet oppleves forfriskende. Det du ser skifter stadig med lys og vind. Havets evige bølger gir deg den ro som du har lenget etter.

Like bra ute som inne

«Det er innsiden som teller». Absolutt, men det gjør ikke noe når utsiden er bra også – hvertfall ikke når du leter etter et nytt hjem. På Verkstedbakken har vi også tilgjengelige båtplasser, båtopptrekk, eget sløyeskur og ønsker du din helt egen sjøbod kan du også få det. Som du skjønner; på Verkstedbakken er det like bra ute som inne.

Noen av fordelene:

• Solrikt og med panoramautsikt

• Husbankfinansiering med markedets beste rente

• Energibesparende løsninger

• Småhus som ligger perfekt plassert i terrenget

• Helt nye leilighetstyper

• Båtplasser, båtopptrekk, sløyeskur og sjøboder

Du kan få se det nå!

Det som er så fint er at byggetrinn 1 og 2 er ferdig så du kan få se det med egne øyne. Ta kontakt med oss, så får du se leilighetstypene, løsningene og uteområdene. De ligger der og venter på deg!

Arnulv Steinsvik på telefon 920 28 917

Bjørn Pedersen på telefon 908 35 967

Du kan se leilighetene her

Les også intervjuet med fornøyde Karsten Danielsen som flyttet inn i 1. byggetrinn på Verkstedbakken den 4. desember 2018.