Interør stue Verkstedsbakken

Verkstedbakken

– med mye sol, nærhet til havet og sentrum

Verkstedbakken på Søndre Stokmarknes blir et nytt boligfelt helt nede ved havet, tre hundre meter fra det nye sykehuset og bare syv hundre meter fra sentrum av Stokmarknes. Det gir deg nærhet til alt du trenger: Skole, barnehage, butikker, trenings­studio, sykehus, rådhus, kafeer og opplevelser.
De femti boenhetene kommer nær havet i en ­terrassert bebyggelse som gir sol og utsikt til alle. Byggetrinn 1 som nå legges ut, består av til sammen 18 boenheter.
Det blir ulike leiligheter fra 70 til 125 kvadratmeter i småhus og alle har store vindusflater som utnytter lys og utsikt på en perfekt måte. Det samme gjør terrassene mot havet og uteplassene på baksiden. Alle leilighetene har carport. Det blir bygd en egen marina med båtplasser og sjøboder. Det legges til rette for båtopptrekk og felles sløyebod. Spesielt tilrettelagt  for de som liker havets muligheter med båt eller kajakk.
Med husbankfinansiering har du nå en unik mulighet til å skaffe deg drømmeboligen til en ­overkommelig pris!

Finn roen ved havet

– og lev lenger!

Du er ikke alene om ønsket om å bo nær havet. Og når gir Verkstedbakken deg en etterlengtet mulighet.

Havet har en magisk tiltrekningskraft.

Du blir roligere og mer avslappet. Synet av og møtet med havet oppleves forfriskende. Det du ser skifter stadig med lys og vind. Havets evige bølger gir deg den ro som du har lenget etter.
I følge en større engelsk undersøkelse er folk som bor ved havet sunnere og lever lenger, rett og slett fordi de føler seg roligere.
Hele 48 millioner mennesker i Storbritannia deltok i denne undersøkelsen som ble utført av The ­Peninsula College of Medicine and Dentistry i 2012.

Midt i matfatet

Når du bor på Verkstedbakken er du også bare ­meter eller minutter fra ett av verdens beste matfat!

Hadselfjorden og Eidsfjorden har et utall av ­fiskeplasser og spennende fiskesorter. Fisk som har fått en posisjon som den beste råvaren for de lekreste gourmet-retter.

Flyndre, kveite, hyse og sei er det flust av i Hadsel­fjorden og Eidsfjorden. Utenfor Gjæva er det storsei og biter den ikke der drar du bare inn mot Brottøya og Hoholmen der du er garantert fisk.
Utenfor Skagen er det mye kveite og flyndre. Utenfor Klubba og i Eidsfjorden mot Bø står det mye storsei og ikke minst den sjeldne ueren.

Vel på land tilbereder du fisken i sløyeboden som blir etablert ved marinaen. Den skal inneholde innlagt vann, avløp, gode sløyebord og toalett. Så kan du servere fersk, sjølfisket mat til familie og venner ledsaget av de gode historiene om «haillet» og «storingen» som sleit seg like før ripa! Bedre ramme for en fin sosial kveld finnes neppe!