Nå kan du få et møbelgavekort på kr 50.000,-

Kjøper du leilighet på Verkstedbakken før 31.12.2020 får du et møbelgavekort på kr 50.000,-* Det må da vel være helt supert å kunne velge møbler tilpasset akkurat din drømmeleilighet på Verkstedbakken.

Men det haster: *Tilbudet gjelder kun i perioden 5.11–31.12.2020.

 

Vi ferdigstiller byggetrinn 2 nå utover høsten, og kan melde om stadig nye og spennende fremskritt. Og sist, men ikke minst; alt er i rute!

Det gjør at du kan flytte inn allerede før årsskiftet. Ja, du hørte riktig. Tenk å kunne feire jula i ny leilighet på Verkstedbakken som ligger vakkert plassert ved havet og i umiddelbar nærhet til sentrum på Stokmarknes. Kan det bli bedre?

Allerede meget populært

Verkstedbakken er blitt et meget populært boligprosjekt i Stokmarknes. Byggetrinn 1 ble en stor suksess og alt tilsier at det samme vil skje med byggetrinn 2. Alle leilighetene har høy kvalitet, smarte planløsninger, og fantastisk uteplass. Og det beste av alt; vi har fortsatt ledig leilighet til akkurat deg.

Et hjem som oser av kvalitet

«Det er innsiden som teller». Absolutt, men det gjør ikke noe når utsiden er bra også – hvertfall ikke når du leter etter et nytt hjem. På Verkstedbakken har vi også tilgjengelige båtplasser, eget sløyeskur og ønsker du din helt egen sjøbod kan du også få det. Som du skjønner; på Verkstedbakken er det like bra ute som inne.

Du kan få se det nå!

Ta kontakt med oss, så får du se leilighetstypene, løsningene og uteområdene. Og husk; du kan flytte inn allerede til jul.

Ta kontakt for visningstidspunkt og informasjon
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917
Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967