Vi er i full gang nå!

Vi ferdigstiller byggetrinn 2 nå utover høsten, og kan melde om stadig nye og spennende fremskritt. Og sist, men ikke minst; alt er i rute!

Det gjør at du kan flytte inn allerede før årsskiftet. Ja, du hørte riktig. Tenk å kunne feire jula i ny leilighet på Verkstedbakken som ligger vakkert plassert ved havet og i umiddelbar nærhet til sentrum på Stokmarknes. Kan det bli bedre?

Allerede meget populært

Verkstedbakken er blitt et meget populært boligprosjekt i Stokmarknes. Byggetrinn 1 ble en stor suksess og alt tilsier at det samme vil skje med byggetrinn 2. Alle leilighetene har høy kvalitet, smarte planløsninger, og fantastisk uteplass. Og det beste av alt; vi har fortsatt ledig leilighet til akkurat deg.

Et hjem som oser av kvalitet

«Det er innsiden som teller». Absolutt, men det gjør ikke noe når utsiden er bra også – hvertfall ikke når du leter etter et nytt hjem. På Verkstedbakken har vi også tilgjengelige båtplasser, eget sløyeskur og ønsker du din helt egen sjøbod kan du også få det. Som du skjønner; på Verkstedbakken er det like bra ute som inne.

Du kan få se det nå!

Ta kontakt med oss, så får du se leilighetstypene, løsningene og uteområdene. Og husk; du kan flytte inn allerede til jul.

Ta kontakt for visningstidspunkt og informasjon
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917
Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967

 

Veier og områder er allerede ferdig asfaltert.

Dyktige Mareno monterer kjøkken.

Du kan få din helt egen sjøbod.

Nå får du markedets beste finansiering!

Vi guider deg frem til husbankfinansiering. De private bankene har også gode lånetilbud.

Det er også greit å vite at den flytende renten er historisk lav med p.t. 0,93 %. Du kan også binde renten 3, 5, 10 eller 20 år. Vi bistår deg i søknadsprosessen.

Eksempel på utgifter pr. mnd.

Felleskostnader: kr 2000,-
Strøm: kr 800,-
1 mill i Husbanklån: kr 604,-
Totale boutgifter pr. mnd.: kr 3404,-

Verkstedbakken ligger nært sentrum på Stokmarknes og er solrikt og vakkert plassert ved havet. Du får store vindusflater som utnytter lys og utsikt på en perfekt måte. Her er det også både båtopptrekk og sjøboder.

Vi bygger med tvers i gjennom høy kvalitet. Du skal merke at du bor i en ny, energieffektiv kvalitetsleilighet.

Ta kontakt for visningstidspunkt og informasjon
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917
Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967

Kom og se hvor fint det blir!

I sommer inviterer vi alle til å se på de flotte leilighetene med store vindusflater som utnytter lys og utsikt på en perfekt måte. Her snakker vi om panoramautsikt. Verkstedbakken ligger nært sentrum på Stokmarknes og er solrikt og vakkert plassert ved havet. Og da er det på sin plass med både båtopptrekk og sjøboder.

Du får markedets beste finansiering
Den flytende renten er historisk lav med p.t. 1,5 %.
Du kan også binde renten 3, 5, 10 eller 20 år.
Vi bistår deg i søknadsprosessen.

Eks: Leilighet 75 m2, utgifter pr. mnd.

Felleskostnader: kr 1600,-
Strøm: kr 900,-
1 mill i Husbanklån: kr 1023,-
Totale boutgifter pr. mnd.: kr 3523,-

Ta kontakt for visningstidspunkt og informasjon
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917

Besøk vårt visningssenter – tirsdag–fredag fra kl. 10–14

Vi  har åpent tirsdag–fredag fra kl. 10–14. 

Ved siden av Family Sports Club på Stokmarknes har vi åpnet vårt visningssenter for Verkstedbakken.
Hit kan du komme for å slå av en boligprat med oss og bli bedre kjent med det flotte prosjektet. Dersom du ønsker å treffe oss utenom dette tidsrommet tar du bare kontakt med oss, så finner vi et passende tidspunkt.

Velkommen skal du være! 

Du får nå markedets beste finansiering!

Kjøper du leilighet i Verkstedbakken får du finansiering i Husbanken med 30 års løpetid.
Den flytende renten er historisk lav med p.t. 1,5 %.
Du kan også binde renten 3, 5, 10 eller 20 år. Vi bistår deg i søknadsprosessen.

Angitt rentenivå er pr. 1. juli.

Eks: Leilighet 75 m2, utgifter pr. mnd.

Felleskostnader: kr 1600,-
Strøm: kr 900,-
1 mill i Husbanklån: kr 1023,-
Totale boutgifter pr. mnd.: kr 3523,-

Ta kontakt for mer informasjon
Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917

ÅPEN VISNING – Torsdag 28. mai kl. 18-20

Kom og se hvor fint det blir!

Mer og mer av bebyggelsen på Verkstedbakken kommer nå på plass, og vi er stolte over å kunne invitere deg ned på området for å se hvor fint det blir. For fra veien er det vanskelig å se helheten. Båtutsettet er allerede ferdig og det samme er sjøbodene. Interne veier og fellesområde  kommer også på plass og knytter hele området lekkert sammen. 

Grøntareal/park er under bearbeidelse og vakker beplantning står snart for tur. Vi vil også fortelle om det andre som gjenstår og hvordan Verkstedbakken endelig blir seende ut.

Du får også:

  • Se leiligheter med to og tre soverom
  • Orientering om Husbankfinansiering og dagens gode rentebetingelser

Velkommen skal du være!

Ring oss gjerne på forhånd:
Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917

Per Ivar Myrland, dyktig maskinfører hos Alf Brekken og sønner AS bearbeider masser i parkanlegget.

Bearbeiding av masser for felles parkareal.

Båtutsett, sjøboder og småbåthavn.

Nå bygges trinn 2 på Verkstedbakken

Det er en fryd å gå i gang med byggingen av byggetrinn 2 av Verkstedbakken. Byggetrinn 1 ble den suksessen vi hadde håpet på og mange er allerede solgt i byggetrinn 2. Det viser at mange er fornøyde med boligløsningene, nærheten til sentrum og den flotte, solrike beliggenhenten nede ved havet. Det blir også bygd en egen marina med båtplasser og sjøboder.

Muligheten er nå!
Grøntområdene opparbeides våren/sommeren 2020 og det er spesielt gledelig at du får Husbankfinansering. Spesielt når det er 85 % belåning med rekordlave 1,4 %. Så vi våger påstanden: Mulighetene er nå!

Arnulv Steinsvik på telefon 920 28 917
Bjørn Pedersen på telefon 908 35 96

Karstein Danielsen med båt på verkstedbakken

Nå blir det flotte båtplasser på Verkstedbakken

Karsten Danielsen tjuvstarter!

Karsten Danielsen og kona Solveig var de første som flyttet inn i leilighet på Verkstedbakken. Nå er byggetrinn 1 utsolgt og salget på byggetrinn 2 går meget godt.

– Vi har ikke angret én dag på at vi flyttet fra vår store enebolig i Tømmervika og til leilighet her på Verkstedbakken. Det er lettvint, solrikt, god utsikt og for meg er det også av stor betydning at vi er så nært havet, sier Karsten som gleder seg til flytebrygga med båtplasser kommer om fire uker. Han har tjuvstartet og har lagt sin 17 fot store båt i dragtau rett ut av vinduene på Verkstedbakken. – Det er godt å se båten duve på havet og jeg gleder meg til det kommer flere når nybrygga er på plass. Fra vinduet kan vi også følge ea og andre dykkender, hegre, skarv og måse. Måsen er for øvrig utrolig glad i å stjele mat fra de andre. Det er et spill rett utenfor vinduet hos oss.

Nærheten til havet var avgjørende

Hvorfor var nærhet til havet så viktig for deg?
– Jeg er vokst opp ved slippen på Finnsnes som far min eide, så Verkstedbakken var som å komme hjem. Da jeg var ung på Finnsnes gledet kameratene mine seg til å få egen bil – jeg ville ha båt. Det er noe eget med havets variasjoner i bølger, flo og fjære, båter, fugleliv og muligheten for raskt å dra ut og fiske. Jeg gleder meg til sjøbodene kommer med mulighet for lagring av fiskeutstyr og sløying av fangsten.

Har du jobba på havet?
– Det meste av livet har jeg jobba som anleggsdykker, men jeg fikk over to år til sjøs som ungdom. Første turen som 16-åring var jeg på havet 18 måneder i strekk.

I nærområdet?
– Nei, langt fra Finnsnes. Vi gikk fra Venezia, gjennom Suezkanalen og opp til Japan med olje. Vi hadde også turer til Amerika. Det var flott og jeg er glad jeg fikk de opplevelsene. Det knyttet meg enda nærmere til havet og Nord-Norge.

Alt til sin tid

Var det ei vanskelig beslutning å flytte fra et 300 kvadratmeters hus i Tømmervika og til leilighet på Verkstedbakken?
– Vi hadde vurdert leilighet en stund og da prospektet på Verkstedbakken kom var all tvil borte. Tida var inne slik at vi kunne få noen gode år uten for mye praktisk arbeid med vedlikehold av stort hus og hage.

Gikk det greit å selge eneboligen?
– Ja, den kunne jeg solgt flere ganger, også uten megler. Vi er i ulike faser og for mange passer enebolig slik det har gjort for oss i mange år. Nu var imidlertid tida inne til å bo enklere og mer sentralt. Her har vi alt vi trenger i umiddelbar nærhet.

Er det sosialt nok å bo i leilighet?
– Det er litt hva du gjør det til. Jeg har kontakt med de andre beboerne, er blitt formann i sameiet og er pådriver for flytebrygge og båtplasser. Og om du tenker på plass til barn, barnebarn og øvrig besøkende så går det greit. Du kan ikke velge boform ut fra besøk. Vi har ei datter på Stokmarknes, en sønn på Jessheim og fire barnebarn. Til helga er det konfirmasjon og vi gleder oss til at alle samles. Selvsagt kan det gjøres selv om du bor i leilighet, sier Karsten som er overrasket over to ting: Hvor godt de trives og hvor mye de har å gjøre!

Båt ved Hadselbrua og Verkstedbakken

Se filmen om fordelene med Verkstedbakken

Verkstedbakken passer perfekt både for unge, folk midt i livet og for godt voksne. Siw Kristin Andreassen (51), Vegard Hansen (25) og Thomas Mikalsen (90) har kjøpt leilighet og er storfornøyde.  Her kan du høre hva de har å si om fordelene med å bo i Verkstedbakken.

Det skje mye rundt Verkstedbakken

Nå får vi ny Coop Extra-butikk som nabo til Verkstedbakken på Stokmarknes. Den kommer allerede i juli 2019, og det betyr at beboerne i Verkstedbakken kan spasere 150 meter for å gjøre sine daglige innkjøp.

– Å ha en butikk så nært blir en berikelse for alle som har valgt å bo her, sier en storfornøyd Arnulv Steinsvik i Steinsvik Hus & Entreprenør.

Vi gleder oss også over den store aktiviteten i Hadsel med blant annet vernebygg over Finnmarken, ny videregående skole, samt ny barne- og ungdomskole. Det gjør det enda mer attraktivt å på bo på Stokmarknes.

Utsikt fra Verkstedbakken

 

Boliger Verkstedbakken Stokmarknes

Ønsker du en prat om alle fordelene med å bo i solrike Verkstedbakken med panoramautsikt? Eller ønsker du å gjøre et besøk i vår visningsleilighet?

Ta kontakt i dag med Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967 eller Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917.

Visning lørdag 23. mars kl. 12-14

Da har vi gleden av å invitere deg til visning på ei moderne og innflytningsklar leilighet i flotte Verkstedbakken på Stokmarknes. Visningen er lørdag 23. mars kl. 12-14. Leiligheten er på 90 m2 og har energibesparende løsninger. Den ligger solrikt til med panoramautsikt.  Du får også Husbankfinansiering med markedets beste rente pt. 1.6 %.

Du får også anledning til å besøke noen som er flyttet inn.

Ønsker du å snakke med oss på forhånd kan du ringe Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967 eller Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917.

Velkommen skal du være!