Nå starter salget i Byggetrinn 3!

– Vi kan nå tilby 9 helt nye leiligheter i det mest populære boligprosjektet i Stokmarknes. Verkstedbakken er blitt en mye større suksess enn vi kunne ane på forhånd. Og det beste av alt: Du kan komme å se med egne øyne hvor fine leilighetene og uteområdene er blitt. De som bor her i dag er svært godt fornøyde, sier en stolt Arnulv Steinsvik i Steinsvik Hus & Entreprenør.

Et hjem preget av kvalitet

Alle leilighetene har høy kvalitet, smarte planløsninger, og fantastisk uteplass. Det er tre lags-vinduer, balansert ventilasjon, energieffektive løsninger og god isolasjon som bå-de er støydempende og som gir lave strømkostnader. Med den sentrale beliggenheten er det også mulig å spare transportkostnader til og fra jobb, skole, trening osv. For mange gir dette en betydelig besparelse.

Det er noe eget ved noe som er helt nytt og vedlikehold ligger ventelig flere år frem i tiden. Oppsummert gir dette lave rentekostnader, mindre energikostnader, ubetydelige vedlikeholdskostnader og sparte transportkostnader ved at du har det meste innen gangavstand.

Finn stillheten ved havet

Mange her i nord ønsker å bo ved havet. Nå gir Verkstedbakken deg en etterlengtet mulighet. Havet har en magisk tiltrekningskraft. Du blir roligere og mer avslappet. Synet av og møtet med havet oppleves forfriskende. Det du ser skifter stadig med lys og vind. Havets evige bølger gir deg den ro som du har lenget etter.

Like bra ute som inne

«Det er innsiden som teller». Absolutt, men det gjør ikke noe når utsiden er bra også – hvertfall ikke når du leter etter et nytt hjem. På Verkstedbakken har vi også tilgjengelige båtplasser, båtopptrekk, eget sløyeskur og ønsker du din helt egen sjøbod kan du også få det. Som du skjønner; på Verkstedbakken er det like bra ute som inne.

Noen av fordelene:

• Solrikt og med panoramautsikt

• Husbankfinansiering med markedets beste rente

• Energibesparende løsninger

• Småhus som ligger perfekt plassert i terrenget

• Helt nye leilighetstyper

• Båtplasser, båtopptrekk, sløyeskur og sjøboder

Du kan få se det nå!

Det som er så fint er at byggetrinn 1 og 2 er ferdig så du kan få se det med egne øyne. Ta kontakt med oss, så får du se leilighetstypene, løsningene og uteområdene. De ligger der og venter på deg!

Arnulv Steinsvik på telefon 920 28 917

Bjørn Pedersen på telefon 908 35 967

Du kan se leilighetene her

Les også intervjuet med fornøyde Karsten Danielsen som flyttet inn i 1. byggetrinn på Verkstedbakken den 4. desember 2018.

– Vårt gode naboskap bidrar til å gjøre Verkstedbakken til et meget godt sted å bo!

For to år siden interjuvet vi Karsten Danielsen som sammen med kona Solveig var de første som flyttet i første byggetrinn på Verkstedbakken den 4. desember 2018. De flyttet fra stor enebolig på 300 kvadratmeter i Tømmervika og var spent på overgangen. – Vi har ikke angret en eneste dag, det ble slik vi håpet og kakken til, sier Karsten.

Er vi ikke heldige?

Vi treffer Karsten og kona på telefonen rett etter et deilig møljemåltid. – Vi kjøpte skrei, lever og rogn  på Fiskebilen fra Myre. Tenk at de hadde torsk til bare 50 kroner kiloet og hysefilet til 65 kroner kiloet. Du snakker om å være heldig, sier Karsten som også denne gang har en særs optimistisk tone. Han er leder av Sameiet for byggetrinn 1 og styremedlem av Verkstedbakken båtforening som beboerne har etablert. Sist vi snakket sammen var du pådriver for å få på plass sjøboder og båtplasser. Er dere i mål?

– Ja, trinn 1 og 2 i Verkstedbakken innholder 39 leiligheter. 17 har kjøpt sjøbod og 10 har båtplass i marinaen. Vi tenker å utvide med 12 meter og få åtte båtplasser til. I disse dager innredes vår felles sløyebod. Her er sløyebord, vask, toaletter og et stort fellesrom. God kvalitet og flislagte gulv er det også. Denne blir god å ha fremover.

Hva med internveiene, det er jo et forholdsvis stort felt som nå også har salgsstart på trinn 3 med ni leiligheter til?

– Alle veier er asfaltert, arrondert og klargjort for beplanting som skal gjøres til våren. I parken er det allerede flere lekeapparater så vi er i god rute. Vi har også asfaltert en felles forsamlingsplass og mellom de ulike nivåer på området  er det mulig å bruke rullestol. Her er tenkt på det meste.

Lekeapparater, er det mange barnefamilier her?

– Vi skulle gjerne vært flere unge familier med barn for det er tilrettelagt for det, men mange av oss har barnebarn som stortrives  når de er her på besøk. De finner seg til rette på lekeplassen ,  i marinaen med båter og i et trygt og trivelig miljø.

Mange skryter av det gode naboskapet, gjør dere noe spesielt?

– Vi jobber dugnader i lag for å få det best mulig rundt oss. Vi har også starta bårforening. Vi har hatt felles sammenkomster og flere blir det når coronaen er over. Vi har kjøpt bord og stoler og på  forsamlingsplassen er det plass til alle. Dersom det er smittemessig mulig blir det ei koselig samling rundt bålpanner før påske. Mange av oss kjenner hverandre fra før, men også nykommere glir lett inn. Vi må  respektere at vi har ulike behov for sosial omgang. Det er ikke alle som ønsker å være med på alt og slike forskjeller er det heldigvis godt rom for på Verkstedbakken.

Hadsel i vekst

Det sies at du ikke bare deltar på dugnader på Verkstedbakken, men at du er en trofast sliter også i dugnadsgjengen for Hurtigrutemuseet?

– Ja, der er vi en fin gjeng. Vi er en gjeng som har lagt ned mange timer de siste 20 årene. Det å ta vare på historien og utvikle tilbud i kommunen vår er viktig.

Det skjer mye i Hadsel

– Absolutt. Vi er inne i en god periode for kommunen. Nytt sykehus, ny videregående skole, ny ungdomsskole, nytt helsehus, universitet skal gjennoppta en del linjer, vi får et spektakulært Hurtigrutemuseum og et nytt flott hotell med det klingende historiske navnet «Richard With». I tillegg må vi skryte av næringslivet der vi er heldige som også har store aktører som Nordlaks og Skretting.

Er det noe som mangler?

– Vi har det meste også har vi to hurtigruteanløp i døgnet, flyplass og etter hvert gode veiforbindelser. Vi har mye og mangler vi noe kan vi dra til Svolvær, ja også til Sortland. Og når coronaen letter er Skagen eller Evenes et godt utgangspunkt for å se mer av verden.

Nykommere er hjertelig velkommen!

Før Verkstedbakken ble bygd skrøt vi i prospektet av at det var den beste plassen for et godt liv i Vesterålen. Holder det stikk?

– Vi stortrives og har ikke angret en dag på at vi valgte å flytte hit. Vesterålen har mange fine plasser som er gode å bo på og Verkstedbakken er definitivt en av dem.

Nå er byggetrinn tre for salg og du vil vel anbefale folk om å slå til?

– Folk må vurdere behov, situasjon og økonomi. Jeg kan i hvert fall anbefale Verkstedbakken som et godt alternativ med sin beliggenhet, sine kvaliteter og vi som er her vil ta godt i mot nykommere. De vil sikkert berike miljøet og naboskapet ytteligere, sier Karsten Danielsen som sammen med kona Solveig kan feire tre fine  år på Verkstedbakken når jula nærmer seg.

 

 

Du kan få se det nå!

Ta kontakt med oss, så får du se leilighetstypene, løsningene og uteområdene. De ligger der og venter på deg!

Arnulv Steinsvik på telefon 920 28 917
Bjørn Pedersen på telefon 908 35 967

Visning av to møblerte og innflytningsklare leiligheter onsdag 12. mai kl. 17–19

Vi viser også andre leiligheter i ulike prisklasser, slik at vi kan tilpasse den perfekte leilighet akkurat for din stil og dine behov.

Nå får du markedets beste finansiering!

Vi guider deg frem til husbankfinansiering. De private bankene har også gode lånetilbud.

Det er også greit å vite at den flytende renten er historisk lav med p.t. 0,93 %. Du kan også binde renten 3, 5, 10 eller 20 år. Vi bistår deg i søknadsprosessen.

Eksempel på utgifter pr. mnd.

Felleskostnader: kr 2000,-
Strøm: kr 800,-
1 mill i Husbanklån: kr 604,-
Totale boutgifter pr. mnd.: kr 3404,-

Verkstedbakken ligger nært sentrum på Stokmarknes og er solrikt og vakkert plassert ved havet. Du får store vindusflater som utnytter lys og utsikt på en perfekt måte. Her er det også både båtopptrekk og sjøboder.

Vi bygger med tvers i gjennom høy kvalitet. Du skal merke at du bor i en ny, energieffektiv kvalitetsleilighet.

Ta kontakt for visningstidspunkt og informasjon
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917
Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967

Nå kan du få et møbelgavekort på kr 50.000,-

Kjøper du leilighet på Verkstedbakken før 31.12.2020 får du et møbelgavekort på kr 50.000,-* Det må da vel være helt supert å kunne velge møbler tilpasset akkurat din drømmeleilighet på Verkstedbakken.

Men det haster: *Tilbudet gjelder kun i perioden 5.11–31.12.2020.

 

Vi ferdigstiller byggetrinn 2 nå utover høsten, og kan melde om stadig nye og spennende fremskritt. Og sist, men ikke minst; alt er i rute!

Det gjør at du kan flytte inn allerede før årsskiftet. Ja, du hørte riktig. Tenk å kunne feire jula i ny leilighet på Verkstedbakken som ligger vakkert plassert ved havet og i umiddelbar nærhet til sentrum på Stokmarknes. Kan det bli bedre?

Allerede meget populært

Verkstedbakken er blitt et meget populært boligprosjekt i Stokmarknes. Byggetrinn 1 ble en stor suksess og alt tilsier at det samme vil skje med byggetrinn 2. Alle leilighetene har høy kvalitet, smarte planløsninger, og fantastisk uteplass. Og det beste av alt; vi har fortsatt ledig leilighet til akkurat deg.

Et hjem som oser av kvalitet

«Det er innsiden som teller». Absolutt, men det gjør ikke noe når utsiden er bra også – hvertfall ikke når du leter etter et nytt hjem. På Verkstedbakken har vi også tilgjengelige båtplasser, eget sløyeskur og ønsker du din helt egen sjøbod kan du også få det. Som du skjønner; på Verkstedbakken er det like bra ute som inne.

Du kan få se det nå!

Ta kontakt med oss, så får du se leilighetstypene, løsningene og uteområdene. Og husk; du kan flytte inn allerede til jul.

Ta kontakt for visningstidspunkt og informasjon
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917
Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967

 

Visningen i Verkstedbakken – Stokmarknes 5. desember avlyst!

Pga. smittesituasjonen i Hadsel kommune, samt anmodningen fra kommunen om å ha så lite sosial kontakt som mulig fremover, er visningen i Verkstedbakken – Stokmarknes 5. desember avlyst

Et hjem som oser av kvalitet

Alle leilighetene har høy kvalitet, smarte planløsninger, og fantastisk uteplass. Og det beste av alt; vi har fortsatt ledig leilighet til akkurat deg.

  • Solrikt og med panoramautsikt
  • Husbankfinansiering med markedets beste rente
  • Energibesparende løsninger
  • Småhus som ligger perfekt plassert i terrenget
  • Helt nye leilighetstyper
  • Båtplasser, sløyeskur og sjøboder

NB! Kjøper du leilighet før 31.12.2020 får du et møbelgavekort på kr 50.000,- fra Skeidar*

* Tilbudet gjelder i perioden 5.11–31.12.2020.

Ta kontakt med oss i dag for presentasjon av de populære leilighetene!

Arnulv Steinsvik på telefon 920 28 917
Bjørn Pedersen på telefon 908 35 967

Besøk vårt visningssenter – tirsdag–fredag fra kl. 10–14

Vi  har åpent tirsdag–fredag fra kl. 10–14. 

Ved siden av Family Sports Club på Stokmarknes har vi åpnet vårt visningssenter for Verkstedbakken.
Hit kan du komme for å slå av en boligprat med oss og bli bedre kjent med det flotte prosjektet. Dersom du ønsker å treffe oss utenom dette tidsrommet tar du bare kontakt med oss, så finner vi et passende tidspunkt.

Velkommen skal du være! 

Du får nå markedets beste finansiering!

Kjøper du leilighet i Verkstedbakken får du finansiering i Husbanken med 30 års løpetid.
Den flytende renten er historisk lav med p.t. 1,5 %.
Du kan også binde renten 3, 5, 10 eller 20 år. Vi bistår deg i søknadsprosessen.

Angitt rentenivå er pr. 1. juli.

Eks: Leilighet 75 m2, utgifter pr. mnd.

Felleskostnader: kr 1600,-
Strøm: kr 900,-
1 mill i Husbanklån: kr 1023,-
Totale boutgifter pr. mnd.: kr 3523,-

Ta kontakt for mer informasjon
Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917

ÅPEN VISNING – Torsdag 28. mai kl. 18-20

Kom og se hvor fint det blir!

Mer og mer av bebyggelsen på Verkstedbakken kommer nå på plass, og vi er stolte over å kunne invitere deg ned på området for å se hvor fint det blir. For fra veien er det vanskelig å se helheten. Båtutsettet er allerede ferdig og det samme er sjøbodene. Interne veier og fellesområde  kommer også på plass og knytter hele området lekkert sammen. 

Grøntareal/park er under bearbeidelse og vakker beplantning står snart for tur. Vi vil også fortelle om det andre som gjenstår og hvordan Verkstedbakken endelig blir seende ut.

Du får også:

  • Se leiligheter med to og tre soverom
  • Orientering om Husbankfinansiering og dagens gode rentebetingelser

Velkommen skal du være!

Ring oss gjerne på forhånd:
Bjørn Pedersen, tlf. 908 35 967
Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917

Per Ivar Myrland, dyktig maskinfører hos Alf Brekken og sønner AS bearbeider masser i parkanlegget.

Bearbeiding av masser for felles parkareal.

Båtutsett, sjøboder og småbåthavn.

Nå bygges trinn 2 på Verkstedbakken

Det er en fryd å gå i gang med byggingen av byggetrinn 2 av Verkstedbakken. Byggetrinn 1 ble den suksessen vi hadde håpet på og mange er allerede solgt i byggetrinn 2. Det viser at mange er fornøyde med boligløsningene, nærheten til sentrum og den flotte, solrike beliggenhenten nede ved havet. Det blir også bygd en egen marina med båtplasser og sjøboder.

Muligheten er nå!
Grøntområdene opparbeides våren/sommeren 2020 og det er spesielt gledelig at du får Husbankfinansering. Spesielt når det er 85 % belåning med rekordlave 1,4 %. Så vi våger påstanden: Mulighetene er nå!

Arnulv Steinsvik på telefon 920 28 917
Bjørn Pedersen på telefon 908 35 96

Karstein Danielsen med båt på verkstedbakken

Nå blir det flotte båtplasser på Verkstedbakken

Karsten Danielsen tjuvstarter!

Karsten Danielsen og kona Solveig var de første som flyttet inn i leilighet på Verkstedbakken. Nå er byggetrinn 1 utsolgt og salget på byggetrinn 2 går meget godt.

– Vi har ikke angret én dag på at vi flyttet fra vår store enebolig i Tømmervika og til leilighet her på Verkstedbakken. Det er lettvint, solrikt, god utsikt og for meg er det også av stor betydning at vi er så nært havet, sier Karsten som gleder seg til flytebrygga med båtplasser kommer om fire uker. Han har tjuvstartet og har lagt sin 17 fot store båt i dragtau rett ut av vinduene på Verkstedbakken. – Det er godt å se båten duve på havet og jeg gleder meg til det kommer flere når nybrygga er på plass. Fra vinduet kan vi også følge ea og andre dykkender, hegre, skarv og måse. Måsen er for øvrig utrolig glad i å stjele mat fra de andre. Det er et spill rett utenfor vinduet hos oss.

Nærheten til havet var avgjørende

Hvorfor var nærhet til havet så viktig for deg?
– Jeg er vokst opp ved slippen på Finnsnes som far min eide, så Verkstedbakken var som å komme hjem. Da jeg var ung på Finnsnes gledet kameratene mine seg til å få egen bil – jeg ville ha båt. Det er noe eget med havets variasjoner i bølger, flo og fjære, båter, fugleliv og muligheten for raskt å dra ut og fiske. Jeg gleder meg til sjøbodene kommer med mulighet for lagring av fiskeutstyr og sløying av fangsten.

Har du jobba på havet?
– Det meste av livet har jeg jobba som anleggsdykker, men jeg fikk over to år til sjøs som ungdom. Første turen som 16-åring var jeg på havet 18 måneder i strekk.

I nærområdet?
– Nei, langt fra Finnsnes. Vi gikk fra Venezia, gjennom Suezkanalen og opp til Japan med olje. Vi hadde også turer til Amerika. Det var flott og jeg er glad jeg fikk de opplevelsene. Det knyttet meg enda nærmere til havet og Nord-Norge.

Alt til sin tid

Var det ei vanskelig beslutning å flytte fra et 300 kvadratmeters hus i Tømmervika og til leilighet på Verkstedbakken?
– Vi hadde vurdert leilighet en stund og da prospektet på Verkstedbakken kom var all tvil borte. Tida var inne slik at vi kunne få noen gode år uten for mye praktisk arbeid med vedlikehold av stort hus og hage.

Gikk det greit å selge eneboligen?
– Ja, den kunne jeg solgt flere ganger, også uten megler. Vi er i ulike faser og for mange passer enebolig slik det har gjort for oss i mange år. Nu var imidlertid tida inne til å bo enklere og mer sentralt. Her har vi alt vi trenger i umiddelbar nærhet.

Er det sosialt nok å bo i leilighet?
– Det er litt hva du gjør det til. Jeg har kontakt med de andre beboerne, er blitt formann i sameiet og er pådriver for flytebrygge og båtplasser. Og om du tenker på plass til barn, barnebarn og øvrig besøkende så går det greit. Du kan ikke velge boform ut fra besøk. Vi har ei datter på Stokmarknes, en sønn på Jessheim og fire barnebarn. Til helga er det konfirmasjon og vi gleder oss til at alle samles. Selvsagt kan det gjøres selv om du bor i leilighet, sier Karsten som er overrasket over to ting: Hvor godt de trives og hvor mye de har å gjøre!

Båt ved Hadselbrua og Verkstedbakken