Ønsker sprekt, og pent nabolag

Magnus Pettersen ved Stamina gleder seg stort over at nabolaget forskjønnes. Det blir ifølge Magnus Pettersen et stort løft for nabolaget når Verkstedbakken på Søndre nå blir bygget.

Salgsstarten for Verkstedbakken, byggetrinn 2 har vært svært god. Vi tror mye av årsaken til den gode responsen på hele prosjektet har vært at beboerne i byggetrinn 1 har vært gode og fornøyde ambassadører, sier Arnulv Steinsvik.

Fullskala treningssenter

– På de mer sentrale områder ser man jo at det gjerne bygges et lite treningsrom i boligkompleks tilsvarende Verkstedbakken. Her har vi jo et fullskala treningssenter nærmest vegg i vegg, sier Arnulv Steinsvik.

Vil ha kunder

Da han og kjenningen Magnus Pettersen snakket om byggeprosjektet i fjæra, kom de innpå folkehelseperspektivet.

– Vi ønsker jo selvsagt så mange kunder som mulig, det legger jeg ikke skjul på. Derfor tilbyr vi ett års gratis medlemsskap ved Stamina for de som kjøper seg leilighet hos naboen, sier Pettersen.

Stor eldreinteresse

– Dere har gjort store investeringer det siste året. Hvordan ligger det an med kundemassen?

– Det er en fin økning, men det er vi samtidig helt avhengig av. I treningssenterbransjen er marginene svært små, sier Pettersen. Han sier det er gøy å se at spesielt de eldre har funnet seg til rette på Stamina, og synes det er inspirerende å trene der.

Litt om Verkstedbakken

  • Solrikt og med panoramautsikt
  • Husbankfinansiering med markedets beste rente pt. 1.6 %
  • Energibesparende løsninger
  • Småhus som ligger perfekt plassert i terrenget
  • Helt nye leilighetstyper

Visningssenter

Besøk vårt nye visningssenter (følg skiltingen fra byggeplassen). Mandag-fredag fra 12.30-15.00

Mer informasjon

Vil du vite mer om Verkstedbakken på Stokmarknes og fortreffelighetene her, kan du ta en hyggelig boligprat med Bjørn Pettersen, tlf. 908 35 967 eller Arnulv Steinsvik, tlf. 920 28 917.

Velkommen skal du være!